Links til spændende sites..

Bøger


Jason Cannon

Jason Cannon @ amazon

Jason Cannon. Hans navn er efterhånden blevet et kvalitetsstempel for mig.
Jeg har nu syv af denne forfatter. Alle fra Amazons kindle.
Han skriver godt. Og Jeg kan kun anbefale han sbøger. Her er listet dem jeg har pt.:
  • Shell Scripting: How to Automate Command Line Tasks Using Bash Scripting and Shell Programming
  • Linux Administration: The Linux Operating System and Command Line Guide for Linux Administrators
  • Linux for Beginners and Command Line Kung Fu (Bundle): An Introduction to the Linux Operating System and Command Line
  • High Availability for the LAMP Stack: Eliminate Single Points of Failure and Increase Uptime for Your Linux, Apache, MySQL, and PHP Based Web Applications
  • Python Programming for Beginners: An Introduction to the Python Computer Language and Computer Programming (Python, Python 3, Python Tutorial)
  • Linux: The Quick and Easy Beginners Guide to Learning the Linux Command Line (Linux in 3 Days)
  • Bash Command Line Pro Tips

    De er alle tilgængelige for en rimelig pris.

GIT

GIT @ amazon

Denne bog downloadede jeg fra Amazon. Den handler om en rigtig smart ting, nemlig GIT.

Ryan Hodson beskriver med eksempler hvordan GIT bruges. Og det er i et let og forståeligt sprog. GIT er et system til at holde styr på ens projekter. Både koder og andre. Ja, man kan faktisk bruge det til alle forskellige dokumenter, f.eks tekst eller hvad man arbejder i, såsom grafik, regneark og hjemmesider, o.m.a.
Tanken går ud på at man kan tilføje de filer man arbejder med, og efterhånden som man laver ændringer gemme projektet i trin af udvikling. Man kan så hele tiden vende tilbage til tidligere versioner, hvis man laver ged i den. Man kan lave nye tilføjelser i en side “gren”, og så enten slette det, hvis det lille eksperiment ikke viser sig brugbart, eller man kan indlemme det i hoved projektet. Der er flere online services, du har sikkert stødet på “github”, eller “bitbucket”, eller hvad der ellers findes. Jeg kan kun anbefale dig at læse denne bog. Jeg fik den til den herlige pris af $0.00.
Forfatteren kommer ind omkring mange områder, foreksempel hvordan GIT kan anvendes af en gruppe udviklere, og hvordan man kan bruge den under sådanne forhold.
Det var Linus Torvaldsen der fødte dette projekt, som ment for brug af udviklerne af Linux kernen. Men også med genne genistreg ramte finnen plet. Brug det i dit næste projekt før det crash’er.
Med bogen som hjælp kommer du godt i gang. Anbefales krafitigt.

Stephen King

Stephen Kings hjemmeside

Stephen King er gysets mester siger de. Hans bibliografi er enorm. Jeg har 31 af hans værker, blot en lille del, og nej, jeg har endnu ikke læst dem alle. Han kan levere varen. Mine favoritter er; Carrie, Søvnløs, Rose Madder, Brændstifter, Thinner, den løbende mand. Ja, ... og så videre kan man vist godt sige her. Hov også nævnes skal; Mørkets Halvdel, From A Buick 8, og Den døde zone, hvor denne sidste er filmatiseret med Christopher Walken og den er ret god. Cujo også. Regulators hænger på en mærkelig måde sammen med Desperation, men er ikke så god som denne. Også "Mørkets Tårn" er en solid sag. Omkring 3000 sider. Den er god, så er den sej og så pludselig er den forbi. Jeg synes at de sidste sider, i det meste af den sidste bog, virker som skulle han skynde sig at gøre den færdig. Man har fulgt den lange historie, og så bam bam bam færdig. Den ér dog god.  Den næste jeg skal læse er "Om at skrive." On Writing, som jeg fandt i en genbrugs for en tyver, helt ny. Sikkert spændende, her er da en der virkeligt burde kunne skrive om at skrive.. Stephen King kan anbefales. Og der er mange bøger at dykke ind I.


Ian Rankin

Ian Rankins hjemmeside

Fandt en paperback på engelsk, i en boghandel i Poznan. Witch hunt. Han har allerede en del romaner i sit navn. Kriminal romaner. Han blev først udgivet I 1987, med romanen “Knots & Crosses”.

Jo Nesbø

Jo Nesbøs hjemmeside

Den drukne Harry Hole, er hovedrollen I en række bøger fra den norske forfatter Jo Nesbø.
Godt læsestof hvis du savner en krimi.

Jamie Oliver

Jamie Olivers hjemmeside

Jamie Oliver har skrevet efterhånden mange kogebøger. Min samling tæller 7 fra hans hånd. Jeg kan altid finde en ret at lave, hvis jeg skulle savne inspiration til hvad middagen skal stå på.


Gordon Ramsay

Gordon Ramsays hjemmeside

Endnu en af de mange berømte engelske madskribenter. Jeg har fire i samlingen, og igen er der altid noget spændende at finde her. Hans bog om indisk, og den om sydøst asiatisk mad er alletideres hvis du leder efter retter fra de egne.
Gordon Ramsays Great Escape, og Gordon Ramsays Great Escape South East Asia, hedder de på engelsk. Jeg ved ikke om de er oversat til dansk.


Nigella Lawson

Nigella Lawsons hjemmeside

Med fem bøger på min reol fra Nigella Lawson, er hun en kandidat til føretrøjen. Hendes bøger udstråler hendes begejstring for god mad. Dog kan hun holde sig på jorden, og præsentere det simple såvel som det mere sofistikerede.


Richard K. Morgan

Richard K. Morgans hjemmeside
Richard K. Morgan på Amazon

Jeg er faldet for en trilogi af R.K.Morgan. Den første købte jeg som e-bog på amazon. Herefter fandt jeg hurtigt de to følgende som brugte paperbacks, til 1 penny stykket. (Se www.forbindelse.dk/butikker.php). En Sci-Fi serie med figuren Takeshi Kovac som bøgernes hovedperson.
Handlingen foregår i en fremtid, (26'ende århundrede). Er du til Sci-Fi, så tjek denne serie, de fåes som sagt på Amazon.

William Gibson

William Gibsons hjemmeside

William Gibson. Ham med den klassiske cyberspace trilogi
Bøgerne "Neuromantiker", "Count Zero" og "Mona Lisa Overdrive" fandt jeg i 1994 som paperbacks. Har læst dem flere gange, idet jeg, om jeg savnede noget at læse i kastede jeg mig over disse, da jeg jo vidste at jeg her ville få valuta for pengene. Og historierne ér da også super gode. Flere tråde flettets sammen i gennem historierne, der alle foregår i en ikke fjern fremtid. Jeg har også hans "pattern recognition" som er en okay roman, han står desuden også bag en del noveller. F.eks. er Johnny Mnemonic en rigtig god historie, som er filmatiseret.