Links til spændende sites..

Butikker


Skift Selv

Skift selvs hjemmeside

Online shop med stort vareudvalg. Enhver køkkenslave kan her finde maskiner, grej og udstyr til sit job. Her følger en lille liste over varer som jeg personligt finder spændende.
Her er et par links:

http://www.skiftselv.dk/skaale/piet-hein-skaal-18-cm-piet-hein-turkis-opal/
http://www.skiftselv.dk/skaale/herstal-liana-skaal-powder-blue/
http://www.skiftselv.dk/koekkenmaskiner/severin-yoghurtapparat-hv-gr-severin/
http://www.skiftselv.dk/koekkenmaskiner/assistent-akm-6220-mw-hvid/

Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøjs hjemmeside
Skeppshult støbejernspander

Igen en online shop med køkkenudstyr. De har dog også fysiske butikker, I både Aarhus og København. Jeg har endnu ikke været der, men på deres hjemmeside kan man finde en lang række grej at bestille, og endnu flere at ønske sig. Man finder meget professionelt udstyr. Jeg linker her til et sæt støbejernspander, en grillpande og en stegepande. De er af svensk jern, og fåes med forskellige håndtag. Jeg valgte dem af stål, for da at kunne komme panden i ovnen om jeg vil. Ellers fåes de med træ og silikonegreb. Anyway de har mange ting, og det er spændende at kigge deres hjemmeside igennem. Her er altid noget nyt og interessant man kan tilføje til sit køkken.

HWL (H W Larsen)

H W Larsens hjemmeside

Også en online butik med fysisk ophold I København. (Eller er det omvendt). De sælger til professionelle, men os almindelige køkkenentutiaster kan også finde et væld af interessant køkkenudstyr. Jeg har øjnene på nogle plastbøtter til køl og frys. Og glæder mig til at se deres shop I København. Deres katalog er en tyk sag. Altid inspirerende at kigge igennem.

Her er et par interessante ting:

http://www.hwl.dk/da/product/bagemaatter/silikone-bagemaatte
http://www.hwl.dk/da/product/haevekurve/rund-haevekurv-201200
http://www.hwl.dk/da/product/broedforme/broedform-med-silikone


Komplett

Kompletts hjemmeside.

Dette er en onlineshop, hvor jeg købte en lækker labtop, uden problemer, selvfølgelig, og til tiden og alt det. Fandt dem vist på pricerunner hvor de må have lagt godt oppe i listen. Køber gerne her igen.

ProShop

Proshops hjemmeside

Har vist købt herigennem et par gange. Tiptop, uden problemer osv. Kan anbefale dem, og handler gerne her igen. De har et stort udvalg af forskellige eletroniske ting og sager.

Elextra.dk

Elextras hjemmeside

Denne butik har fysisk tilstedeværelse I flere danske byer. Desuden den obligatoriske onlineshop. De har en del ting I den elektroniske verden. F.eks den spændende Raspberry. Men kabler, stik, og et væld af andre nyttige ting findes her.

https://www.elextra.dk/main.aspx?page=article&artno=H40413
https://www.elextra.dk/main.aspx?page=article&artno=H32101


Brugte computere

Brugte computeres hjemmeside

Har nu åbenbart åbnet en forretning i Aarhus. Så de findes både dér og i København. Har kun besøgt deres online shop. Har aldrig købt hos dem, men gør det måske engang. Tjekker jævnlig deres side for tilbud. Jeg kan godt lide at nogen sælger brugte computere. De har en del forskelligt. Både laptops, desktops, servers, og blandet hardware.
Genbrug af computer hardware.
Her lister jeg nu fire webshops. Jeg kan varmt anbefale genbrug ved at købe og sælge brugt hardware. De fire er:
Jeg har købt en desktop computer, plus en mobil telefon via to af disse forretninger. Jewg vil sikkert købe andet i fremtiden.


Ure på Amazon UK

Ure på Amazon

Det er utroligt hvor mange ure der er til salg på amazon. Jeg browsede efter et ur engang, og sad rigtig længe og kiggede, men kom aldrig til enden. Husker ikke hvor mange emner de havde, men skal jeg købe ur bliver det nok herigennem. Tjek deres side med ure.

1 penny books (amazon.co.uk)

Amazon.co.uk

Dette er nok det mest interessante sted at handle. På amazon.co.uk kan man finde mange titler, af bøger, hovedsaligt på engelsk, til 1 penny. D.v.s. at du kan købe brugte bøger for 9 ører. Så det er næsten kun er porto du betaler. Disse finder du hvor der, på bogens side, ses et link til "Used books". Det er Amazons Marketplace. Det er andre firmaer der sælger disse. Bøgerne kommer hurtigt, og vi har endnu ikke mistet nogen til posthusets sorte hul. Samme tilbud gælder Musik CD'er, og måske DVD'er  (Ved ikke med DVD'er, køber aldrig film, gider ikke glo dem). Og ganske sikkert kan man få andre varer til disse priser. Bemærk at det er brugte emner, men er det okay for dig så er dette stedet at handle. Jeg elsker at finde bøger og musik her. Leder man efter klassikere er chancen for at finde dem til 1 penny stor.

Matin handstrap

Amazon.co.uk

Dette er både noget af det billigste, og helt sikkert noget af det allerbedste, som jeg har til mit kamera.

Jeg fandt det på Amazon.co.uk. Det er forfærdeligt billigt, i forhold til hvor praktisk det er, og i forhold til foto grej sån generelt.
Følg linket ovenfor til siden på Amazon, og tjek det.
Det er en såkaldt "handstrap", der findes flere, men forkellen ved denne er at remmen går både over håndryggen og over tommelfinger-roden. Der er en snaplås. Jeg er sikker på at den er lavet af ægte skind. Den skrues fast under kameraet hvor en klods skrues op i det gevind der er standard. Der kan derfor nedenfor denne klods skrues et stativ-beslag på. Så behøver du ikke skulle skrues hand-strappen af og på.
Nå jeg ser folk der har kameraet dinglende på brystet tænker jeg på hvor glade disse folk ville være om de kende denne lille ting. Og når jeg ser folk der har deres standard-rem viklet omkring hånden, netop for denne effekt, tænker jeg på at den altid enten er lige lidt for stram, eller lige lidt for løs. Denne strap er den perfekte gave til fotografen der troede han havde alt. Jeg har, som det læses, ikke andet end ros for denne sag.
Det er dejligt at kunne have kameraet hængende løst i hånden, kun et svagt grip med de yderste fingerled omkring den del af kameraet man normalt har i hånden. (Aner ikke hvad den hedder).