Links til spændende sites..

Mad


HWL (H W Larsen)

H W Larsen's hjemmeside

Tjek deres kataloger, og online shop for amok-indkøbs-inspiration. Jeg er ude efter bøtter til køl og frys, samt glas stabelskåle i forskellige størrelser. De har virkelig mange interessante ting. En butik med fysisk ophold I København. De sælger til professionelle, men os almindelige køkkenentutiaster kan også finde et væld af interessant køkkenudstyr. Jeg glæder mig til at se deres shop I København. Deres katalog er en tyk sag. Altid inspirerende at kigge igennem.

Kunst og Køkkentøj

Kunst og Køkkentøj's hjemmeside

En forretning i Aarhus, og en i København. Jeg glæder mig til at besøge denne butik, med al deres køkkengrej. Et Eldorado. Jeg kan bruge lang tid på at kigge rundt på deres websted. Har købt de støbejerns pander jeg omtaler andet steds hos dem.

Skeppshult - Svenske Støbejerns pander

Producentens hjemmeside
Kan købes her. (DK)

Jeg har to af disse støbejernspander. En almindelig stegepande, og en grillpande. De er tunge og solide. Jeg valgte dem med et håndtag af stål, i tilfælde af at jeg skal have en i ovnen. Jeg valgte disse, men der var andre med håndtag af træ, eller af silikone. 
De er af svensk jern, og de har dem hos Kunst og Køkkentøj, som du finder andetsted på denne side. På producentens hjemmside er der vejledning til vedligeholdelse og andre produkter af støbejern. Jeg glæder mig til at komme til Kunst og Køkkentøj og se deres butik, enten i Aarhus, eller i København. De har en lang liste af køkkengrej på deres hjemmeside, god inspiration til amok shopping.

Hjemmeproduktion

Hjemmeproduktion's hjemmeside

Synes du det kunne være spændende at lave diverse madprodukter selv. Det være sig syltning, bryg, tørring, kværne dit eget mel, eller mange andre muligheder, så er denne side for dig. Her kan du købe alt udstyret, og bruge en del tid på at kigge rundt på deres websted. Ganske inspirerende site.

Mosehuset

Mosehuset's hjemmeside

Her køber vi oftest vores te. De juler året rundt. Gavekurve m.v.
Har butik på MidtSjælland, med Online shop. Sælger også kaffe og andre delikatesser. Bemærk at teen er i andre vægtmål end vanligt. f.eks. er deres små poser med te ikke 100gr. men 125 gr. Vi holder af deres Assam te, som de har flere slags af. Er du julende året rundt, eller savner du en underholdning til børnene en weekend, så prøv at besøge dem i deres lille købmandshandel. De har blandt andet frisklavede pandekager. Se deres hjemmeside.
...Nu, senere, er vi nået frem til kun at købe vores te fra denne butik. For at opnå vores køb portofrit, køber vi 3 kilo af deres Assam når vi mangler. På den måde, også inkluderet mængderabat giver vi, omregnet, kun 22 DKK pr. 100gram Assam.


Vild med Te

Vild Med Te's hjemmeside

Her køber vi også Te.
Faktisk den foretrukne i nu flere år.
Sender gratis ved køb over 500 kr. Har flere gode teer heriblandt den Assam som stadig er vores favorit.
Men har et stort udvalg i teer af alle slags. Har også dåser, delikatesser, tilbehør og krus/kander.

Perchs

Perchs's hjemmeside
Perchs's Tearoom

Her køber vi også Te. Specialforretning med butikker i København, og i Aarhus, og Online. Også i Japan, hvis du kommer den vej forbi.. De har nogle pæne dåser til teen.
Deres Assam er min foretrukne. Glæder mig til at komme forbi deres forretning i enten Aarhus eller København. En I den familie drevet butik (Christian Hincheldey) har skrevet en god stor bog om te. Bøger om te er lidt en mangelvare I Danmark, men her er der altså en af dem. Udgivet af Gyldendal.

Kronen

Kronen-Kaffe's hjemmeside

Her køber vi også Te. Specialforretning med butik i Aalborg. Sælger også kaffe. Igen er det deres Assam der lokker. Standard priser. Okay, hyggelig lille forretning. Flere specialiteter kaffe og chokolade. Ligger på en af gågaderne I Aalborg, lige overfor indgangen til Salling, om du kommer der forbi.

Fru Ronne

Fru Ronne's hjemmeside

Her køber vi også Te. Specialforretning med butik i Aalborg. På Reberbansgade på hjørnet. Sælger også kaffe. Har desuden specialiteter, chokolade, lakrids, tekander, flere gode teer. Jeg holder af deres Assam.


Frellsens chokolade

Frellsen's hjemmeside

Her køber vi også chokolade. Deres Irish Whiskey chokoladebar, ganske enkelt. Har forretninger rundt om i landet.

Sallings delikatesse

Sallings hjemmeside

Her har de flere delikatesser. Blandt andet gode oste. De har en del is, og de har i det hele taget flere forskellige madprodukter. Visse ting er værd at hente her, om man vil have noget lækkert.

E-bogen - En kogebog til din ebook reader

AZW3 formatet (Kindle)
E-pub formatet

Her er links til siden hvor du kan downloade en kogebog, med mange gode hverdagsretter. Der er p.t. 93 opskrifter lige til at tage med på indkøb, og med ud i køkkenet, på din ebook reader. Du kan vælge mellem E-pub eller AZW3 formaterne.
Du finder også opskrifter på siden, lige til at kigge igennem. Hverdagsmad for alle.
På siden kan du generere din egen liste af opskrfter; afkrydse dem på listen og få dem serveret som et PDF dokument.


Torvehallerne i København

Torvehallernes hjemmeside

Her har jeg aldrig været, men glæder mig til at opleve det. Mange boder, sikkert stedet for at hente noget specielt. Også deres websted kan man bruge god tid på at besøge. Der er omtale og links til hjemmesiderne for bodernes ejere.

Mad Mad Mad

Hjemmesiden MadMadMad

Her finder du en række opskrifter.
Der er en funktion hvor du kan afkrydse de eksisterende opskrifter, og få genereret et PDF dokument med dine valgte opskrifter. Det virker fint, og retterne er da indimellem også inspirerende og lyder lækre.
Du kan også bare browse opskrifterne.
Jeg ser gerne at der kommer flere opskrfter.